HOME | nieuws | _KLEINBOUW | Contract ondertekend met VVE Residentie De Burghave voor duurzame renovatie

Contract ondertekend met VVE Residentie De Burghave voor duurzame renovatie

Duurzame renovatie bedrijfskeuken Residentie De Burghave

Gepubliceerd op

Eind maart start K_Dekker met de renovatie van de bedrijfskeuken in residentie De Burghave, een serviceflat voor senioren in Heemstede. Afgelopen vrijdag hebben wij, met het bestuur van de VvE, het contract ondertekend. Wij kijken wij uit naar een prettige samenwerking. Het projectteam staat in de startblokken en is bezig met de voorbereidingen op een goede uitvoering van het project.

Duurzame renovatie

De Burghave is een gemeenschap van zelfstandig wonende senioren en biedt, naast privacy, veel mogelijkheden voor sociaal contact. De Burghave biedt bovendien service en ondersteuning naar behoefte. Om aan de behoefte van de bewoners te kunnen blijven voorzien en een toekomstbestendige serviceslag te maken, was het noodzakelijk dat de bedrijfskeuken een grondige, duurzame renovatie ondergaat. Aan K_Dekker de eer om deze zorg dus uit handen te nemen.

PROJECTINFORMATIE

Duurzame renovatie bedrijfskeuken Residentie De Burghave

Heemstede

De Burghave is een gemeenschap van zelfstandig wonende senioren en biedt, naast privacy, veel mogelijkheden voor sociaal contact. De Burghave biedt bovendien service en ondersteuning naar behoefte. Om aan de behoefte van de bewoners te kunnen blijven voorzien en een toekomstbestendige serviceslag te maken, was het noodzakelijk dat de bedrijfskeuken een grondige, duurzame renovatie ondergaat. Aan K_Dekker de eer om dit project aan te pakken.

 

NIEUWSBRIEF

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.