HOME | nieuws | Dag van de Bouw op 20 juni

Dag van de Bouw op 20 juni

Nieuwbouw dorpshuis Hart van Zwanenburg

Gepubliceerd op

Op zaterdag 20 juni 2020 wordt de vijftiende Dag van de Bouw georganiseerd door Bouwend Nederland. Ook K_Dekker doet hier aan mee. Een toonaangevend project wordt opengesteld voor publiek om te laten zien hoe mooi onze sector is. Een unieke kans om de bouwplaats eens van dichtbij te bekijken dus. Welk project het dit jaar wordt laten we binnenkort weten. Onlangs stonden we met een artikel over de Dag van de Bouw vorig jaar (Nieuwbouw Dorpshuis Zwanenburg) in het ledenmagazine van Bouwend Nederland en in de Cobouw.

Project: nieuwbouw Dorpshuis Hart van Zwanenburg in Zwanenburg

“In 2019 hebben wij de bouwplaats tijdens de Dag van de Bouw opengesteld, omdat we merkten dat omwonenden en toekomstige gebruikers heel betrokken zijn bij de bouw van hun nieuwe dorpshuis. Het is dan leuk om te laten zien wat er achter de hekken gebeurt. Het weer zat niet mee, maar desondanks was het erg geslaagd. We hebben in de stromende regen rondleidingen gegeven aan zo’n honderd enthousiaste bezoekers. Bouwprojecten hebben een grote impact op een omgeving en haar bewoners. Het is belangrijk om de omgeving te blijven informeren over wat je doet en dit is een mooie effectieve manier. Houd het simpel en persoonlijk. Lekkere koffie en een mooie, veilige rondleiding zijn een goede basis voor een succesvolle dag. Zo blijft de organisatie beheersbaar en kun je zelf ook een beetje genieten tijdens de Dag van de Bouw.”

Simone Fiselier-Jonker
Omgevingsmanager bij K_Dekker bouw & infra

BRON: Ledenmagazine van Bouwend Nederland  en Cowbouw.nl

Klik hier voor de PDF Versie uit het ledenmagazine: Bouwend Nederland Dag vd Bouw

PROJECTINFORMATIE

Nieuwbouw dorpshuis Hart van Zwanenburg

Zwanenburg

Het nieuwe dorpshuis van Zwanenburg verenigt een aantal dorpse huizen onder een markant dak. K_Dekker heeft de nieuwbouw van het dorpshuis Hart van Zwanenburg, een multifunctioneel gebouw met onder meer sporthal, bibliotheek en bar gerealiseerd. Het dorpshuis is duurzaam gebouwd en is zeer energiezuinig.

NIEUWSBRIEF

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.