HOME | nieuws | Landelijke “Bewust Veilig” dag op 18 maart

Landelijke “Bewust Veilig” dag op 18 maart

Warmenhuizen

Gepubliceerd op

Elke dag staan we bij K_Dekker stil bij het onderwerp veilig werken en waarborgen van de veiligheid van onze medewerkers en alle andere betrokkenen bij onze projecten. Veilig werken is namelijk al prioriteit bij K_Dekker: “We werken veilig, of we werken niet” is niet voor niets de slogan van ons veiligheidsbeleid. Ook zijn we onlangs gecertificeerd voor trede 3 op de Veiligheidsladder. We doen dan ook weer met veel plezier mee aan de landelijke “Bewust Veilig” dag, want wij vinden het belangrijk om hier ook samen met ketenpartners bij stil te staan, juist omdat het zó belangrijk is dat iedereen weer veilig thuiskomt na een dag werken.

Opdrachtgevers, opdrachtnemers en andere stakeholders in de bouw hebben de handen ineengeslagen om samen de veiligheid in de gehele keten te verbeteren. Om die reden wordt jaarlijks een landelijke veiligheidsdag georganiseerd. Deze dag wordt dit jaar voor de vierde keer gehouden op woensdag 18 maart.

Managementbetrokkenheidsbezoek

Het Managementteam van K_Dekker bezoekt regelmatig onze projecten om onder andere het veiligheidsbesef ook te ervaren. Op 18 maart heeft het managementteam in het kader van de “Bewust Veilig” dag een extra betrokkenheidsbezoek ingepland. Hierbij zijn ook bijvoorbeeld opdrachtgever, leveranciers of onderaannemers uitgenodigd om samen te kijken wat we goed doen en wat wellicht beter kan.

Veiligheid bij K_Dekker (klik)

Meer informatie over de Bewust Veilig dag (klik)

NIEUWSBRIEF

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.