HOME | nieuws | K_Dekker door ProRail erkend voor TunnelAlliantie 2.0

K_Dekker door ProRail erkend voor TunnelAlliantie 2.0

Warmenhuizen

Gepubliceerd op

Vorige maand konden we al bekend maken dat we door ProRail zijn erkend als aannemer voor het realiseren van spooronderdoorgangen volgens de richtlijnen binnen de TunnelAlliantie 2.0. Nu is het dan officieel geworden door de uitreiking van het certificaat door ProRail aan algemeen directeur Ron Oudeman. We zijn natuurlijk enorm trots met deze erkenning!

v.l.n.r.: Paul Norbart, Bart v Dam, Ron Oudeman, Camiel Meijneken en Harm Geert Bakker

Deze erkenning is noodzakelijk om in te mogen inschrijven bij aanbestedingen voor spooronderdoorgangen en geeft K_Dekker daarmee de mogelijkheid bij te dragen aan het ontwerpen en realiseren van veilige spooronderdoorgangen in Nederland. Het certificaat werd feestelijk ontvangen door algemeen directeur Ron Oudeman en hoofd werkverwerving Bart van Dam. Namens ProRail waren aanwezig: Paul Norbart (categorymanager civiel), Harm Geert Bakker (programmacoördinator TunnelAlliantie) & Camiel Meijneken (programmamanager TunnelAlliantie)

Tunnelalliantie

ProRail heeft de Tunnelalliantie in het leven geroepen om meer kwaliteit en hogere betrouwbaarheid te bewerkstelligen. Dit leidt tot minder faalkosten, efficiënter werken en daarmee lagere kosten. Het is een ketensamenwerking tussen initiatiefnemers zoals gemeentes en provincies, ProRail en specifiek erkende aannemers voor het realiseren van spooronderdoorgangen.

In de vernieuwde werkwijze werkt ProRail met de Programma-erkenning TunnelAlliantie. De Programma-erkenning is bindend voor alle nieuwe spooronderdoorgangsprojecten vanaf april 2019. Aannemers die deel willen nemen aan de aanbesteding voor deze projecten moeten vooraf erkend zijn en worden dan vermeld op de “Lijst erkende ondernemers TunnelAlliantie“. (klik op de link voor deze lijst)

NIEUWSBRIEF

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.