HOME | projecten | Allround werk bij AAK Zaandijk
PDF

Allround werk bij AAK Zaandijk

Koog aan de Zaan

Bij AAK in Zaandijk is altijd wat te doen. En dus loopt er vrijwel het hele jaar door een allrounder van K_Dekker rond. Die voert tal van onderhoudswerkzaamheden uit en is bij de omvangrijkere klussen en klusjes meewerkend voorman. AAK kiest met deze constructie voor maximaal gemak én optimale flexibiliteit van een betrouwbare bouwpartner.


Koog aan de Zaan 31 december 2022 0 - 500.000 AAK Netherlands BV

Allround werk bij AAK Zaandijk

Omzet 0 - 500.000
Contractvorm UAV
Opdrachtgever AAK Netherlands BV
Architect Advies- & ingenieursbureau het4kant b.v.
Opleverdatum 31 december 2022
Gerealiseerd
Locatie Koog aan de Zaan
Teamwork

Niet alleen de allrounder van K_Dekker is voor oliefabrikant AAK een uitkomst, dat geldt ook voor de enorme pool betrouwbare en kundige partners – loodgieters, elektriciens, stucadoors – waar K_Dekker kleinbouw uit kan putten bij omvangrijker of specialistische werk.

Klein én groot werk

De variatie aan werkzaamheden bij AAK is groot, de stroom continu. En niemand wil onnodige vertraging bij onderhoud en reparatie. Met gebarsten metselwerk, een klemmende deur of een kapotte dakgoot weet de allrounder van K_Dekker zelf wel raad. Bij grotere werkzaamheden schakelt hij een team in. Zo is afgelopen jaar een nieuwe betonnen fundatie gerealiseerd voor de olietanks waarbij ook een nieuwe doorgang gerealiseerd moest worden om de tanks te verplaatsen: een stalen doorbraak. Andere opdracht was het bouwen van een inpandige ruimte voor chauffeurs die hun transport bij de fabriek melden, inclusief waterleiding, elektriciteit en afwerking. De K_Dekker-allrounder is altijd het aanspreekpunt voor AAK: hij is dé schakel, kent de weg op het fabriekscomplex en weet wie wie is, óók bij K_Dekker uiteraard. Zijn flexibiliteit én expertise zijn de kern van de samenwerking – AAK wordt volledig ontzorgd.