HOME | PROJECTEN | _KLEINBOUW | REALISATIE TANKFUNDATIES BIJ FABRIEK PARAMELT

REALISATIE TANKFUNDATIES BIJ FABRIEK PARAMELT

HEERHUGOWAARD

PDF

Paramelt is marktleider in Europa op het gebied van industriƫle wassen. Voor de nieuwe opslagtanks heeft K_Dekker ronde tankfundaties gerealiseerd, naar een ontwerp van Breddels Architecten.


Heerhugowaard 31 mei 2016 0 - 500.000 Paramelt BV

REALISATIE TANKFUNDATIES BIJ FABRIEK PARAMELT

OMZET 0 - 500.000
CONTRACTVORM Bouwteam
OPDRACHTGEVER Paramelt BV
ARCHITECT Breddels Architecten
OPLEVERDATUM 31 mei 2016
STATUS Gerealiseerd
LOCATIE Heerhugowaard

In twee fases heeft K_Dekker voor Paramelt BV in Heerhugowaard vier ronde tankfundaties gerealiseerd, waarvan er twee zijn onderheid met buispalen. De fundaties zijn aangelegd op een bestaande betonvloer.

In de eerste fase is een ring met een diameter van 3750mm gerealiseerd, die is onderheid met vier buispalen van 324mm bij 19m, en een ring van 3500mm die op de bestaande betonvloer rust. In de tweede fase zijn de prefab gerealiseerde ringen ontkist – de ronde bekistingen zijn hergebruikt voor de stort van de derde en vierde ring. K_Dekker kleinbouw had de ronde bekisting vooraf gemaakt in de eigen timmerwerkplaats.

Gerelateerd project

Aanbrengen daksparingen in fabriek Paramelt

Heerhugowaard

In de bestaande daken van de fabriek van Paramelt in Heerhugowaard heeft K_Dekker kleinbouw tien daksparingen gemaakt voor nieuwe koelventilatoren. Deze zorgen voor extra afzuiging en toevoer van koude lucht.