HOME | projecten | _INFRA | Herinrichting parkeerplaats bij tennisclub
PDF

Herinrichting parkeerplaats bij tennisclub

Huizen

Het voormalige parkeerterrein zonder markeringen bij de tennisvereniging van Huizen moet plaatsmaken voor een nieuw, afgeschermd terrein met duidelijke parkeervakken en een groene omheining. Ook worden er een nieuwe berging en tenniskooi gerealiseerd. K_Dekker benadert dit werk vanuit twee disciplines: infra en kleinbouw.


Huizen 23 december 2022 0 - 500.000 Gemeente Huizen

Herinrichting parkeerplaats bij tennisclub

Omzet 0 - 500.000
Contractvorm UAV
Opdrachtgever Gemeente Huizen
Opleverdatum 23 december 2022
Gerealiseerd
Locatie Huizen

Allereerst zijn het bestaande hekwerk en de grondwal verwijderd. Daarna is de oude asfaltlaag verwijderd en afgevoerd. Het onderliggende menggranulaat wordt hergebruikt voor de nieuwe onderlaag van de te bestraten parkeerplaats die wordt voorzien van grasbetontegels. De verwijderde grondwal met hekwerk wordt vervangen door een Kokowall waartegen groenblijvende klimplanten komen.

Ook plaatst het team van K_Dekker de toegangspoort, voorziet het terrein van openbare verlichting en zorgt voor een adequate waterafvoer via een vernieuwd, pvc rioleringssysteem. Verder wil de tennisvereniging ook een nieuwe berging en een aanpalende, omheinde oefenkooi realiseren Рhiervoor komt K_Dekker kleinbouw in actie. Van voorbereiding en sloop van de bestaande situatie tot realisatie en afwerking: alle werkzaamheden in dit project worden gecoördineerd door K_Dekker.

In juni 2022 is gestart met het project; de definitieve oplevering staat gepland voor december. Eind september wordt het parkeergedeelte opgeleverd.