HOME | projecten | Ontwikkeling en realisatie 360 woningen Ringoevers Hillegom
PDF

Ontwikkeling en realisatie 360 woningen Ringoevers Hillegom

Hillegom

Een nieuwe woonwijk met 360 woningen ontwikkelen en realiseren: dat is geen kleine klus. Bovendien gaat het niet alleen het bouwen van de woningen, maar ook het bouwrijp maken en saneren van de grond, het aanleggen van de riolering, waterleiding en bestrating in de wijk. Een grootschalig en compleet bouwproject dus, dat gefaseerd is uitgevoerd. K_Dekker vormde met twee andere aannemers een bouwteam om zo optimaal gebruik te maken van ieders expertise.


Hillegom 30 november 2022 > 10.000.000 BuildingTwenty4

Ontwikkeling en realisatie 360 woningen Ringoevers Hillegom

Omzet > 10.000.000
Contractvorm Array
Opdrachtgever BuildingTwenty4
Architect ENZO architecten
Opleverdatum 30 november 2022
Gerealiseerd
Locatie Hillegom

BuildingTwenty4 is de naam van het consortium dat bestaat uit K_Dekker bouw & infra, Huib Bakker Bouw en De Geus Bouw. Drie familiebedrijven met stuk voor stuk hun eigen expertise werkten zo samen in het ontwikkelingsproject aan de Ringvaart te Hillegom.

Aan de Ringvaart en de Hillegommerbeek in Hillegom stond ooit een betonfabriek. Op het projectterrein is gefaseerd een complete woonwijk met 360 vrijstaande, twee- en meer-onder-een-kap-woningen en rijtjeshuizen gerealiseerd. Aan het consortium ook de taak om de bodem te saneren en nieuw leidingwerk, verlichting, pompgemaal, bestrating en kaderbewerkingen te aan te leggen. Een prestigieus project, waar de drie bedrijven dan ook heel trots op zijn.

In samenspraak met de omwonenden, geïnteresseerden en de gemeente is er invulling aan dit project gegeven. Alle deelplannen zijn inmiddels opgeleverd.

Foto’s: ENZO Architecten