HOME | projecten | Turnhal met beweegbox Amstelveen College Amstelveen
PDF

Turnhal met beweegbox Amstelveen College Amstelveen

Amstelveen

De Beweegbox is de nieuwe variant op de traditionele gymzaal; vol technologische attributen waar plezier in bewegen het startpunt zijn. In Amstelveen heeft K_Dekker een turnhal met de eerste Beweegbox in Nederland gerealiseerd. Een complex project met maar liefst 45 betrokken partijen. Lean werken bleek de oplossing.


Amstelveen 06 april 2018 1.500.000 - 5.000.000 Gemeente Amstelveen

Turnhal met beweegbox Amstelveen College Amstelveen

Omzet 1.500.000 - 5.000.000
Contractvorm UAV
Opdrachtgever Gemeente Amstelveen
Architect DMV Architecten, Kerkrade
Opleverdatum 06 april 2018
Gerealiseerd
Locatie Amstelveen

Met alle technologische snufjes en interactieve elementen speelt de Beweegbox veel meer in op de gamebehoefte van jongeren. Tegelijkertijd is de Beweegbox juist inzetbaar voor een veel bredere doelgroep: van jonge kinderen tot en met ouderen.

In opdracht van de Gemeente Amstelveen realiseerde K_Dekker een nieuwe turnhal met een Beweegbox. Deze is uitgerust met interactieve wandprojectie, theatertechniek, een 55 inch Active Panel, een Smart Goals schoolset, een freerun parcours, volledig balsportassortiment, een Enterprise klimwand, een spiegelwand, judovloer, een Just-for-kids-bobbelbaan en diverse verplaatsbare toestellen en matten.

Lean werkmethode

Door de complexiteit van het gebouw en met name ook de korte doorlooptijd heeft K_Dekker voor een lean planning gekozen. Met een lean coach werd samen met alle betrokken partijen een optimaal werkbare planning gemaakt. Daarbij werd nadrukkelijk gekeken waar onnodige wachttijd kon worden uitgevlakt. Dat vroeg van alle betrokkenen  heel wat voorbereiding en souplesse. Daardoor verliep de samenwerking op de bouwplaats wel beter, iedereen gunde elkaar net wat meer.

_Nieuws over dit project

Stilzitten is geen optie Turnhal en Beweegbox

Bewegen anno 2018: we doen het simpelweg te weinig. Nieuwe concepten als free running, bootcamp en obstacle runs moeten ons over de streep trekken: fun staat voorop! Interactie en fun zijn dan ook het...
Lees verder

Eerste Beweegbox in Nederland gebouwd door K_Dekker

Amstelveen wordt de trotse bezitter van de allereerste interactieve Beweegbox in Nederland. Een innovatief concept voor gymzalen. Het startsein voor de bouw is donderdag 28 september jl. gegeven door ...
Lees verder