HOME | nieuws | Eerste Beweegbox in Nederland gebouwd door K_Dekker

Eerste Beweegbox in Nederland gebouwd door K_Dekker

Turnhal met beweegbox Amstelveen College Amstelveen

Gepubliceerd op

Amstelveen wordt de trotse bezitter van de allereerste interactieve Beweegbox in Nederland. Een innovatief concept voor gymzalen. Het startsein voor de bouw is donderdag 28 september jl. gegeven door samen met o.a. sportwethouder Peter Bot, directeur Sportbedrijf Peter Verdaasdonk en directeur Ron Oudeman van K_Dekker de eerste paal te slaan.
In opdracht van de Gemeente Amstelveen realiseert K_Dekker de komende maanden een nieuwe turnhal met aansluitend een Beweegbox. Bewegen is beleven in de Beweegbox. Daarom is de Beweegbox uitgerust met een interactieve wandprojectie, theatertechniek, een 55 inch Active Panel en een Smart Goals schoolset.

Innovatief & interactief

De Beweegbox is onder andere uitgerust met een beweeg- en freerun parcours, volledig balsportassortiment, een Enterprise klimwand, een spiegelwand, judo vloer, ‘Just for kids’ bobbelbaan en diverse verplaatsbare toestellen en matten.

PROJECTINFORMATIE

Turnhal met beweegbox Amstelveen College Amstelveen

Amstelveen

De Beweegbox is de nieuwe variant op de traditionele gymzaal; vol technologische attributen waar plezier in bewegen het startpunt zijn. In Amstelveen heeft K_Dekker een turnhal met de eerste Beweegbox in Nederland gerealiseerd. Een complex project met maar liefst 45 betrokken partijen. Lean werken bleek de oplossing.

NIEUWSBRIEF

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.