HOME | projecten | Nieuwbouw CDG 380kV station
PDF

Nieuwbouw CDG 380kV station

Vijfhuizen

In Vijfhuizen is een nieuw transformatorstation gerealiseerd dat deel uitmaakt van de ‘Noordring’ Randstad 380kV. De bestaande 150kV luchtgeïsoleerde schakelinstallatie is vervangen door een 150kV GIS installatie, die wordt opgesteld in het nieuw geplaatste Centraal Diensten Gebouw (CDG).


Vijfhuizen 31 mei 2015 0 - 500.000 Reddyn BV

Nieuwbouw CDG 380kV station

Omzet 0 - 500.000
Contractvorm Array
Opdrachtgever Reddyn BV
Architect Liandon
Opleverdatum 31 mei 2015
Gerealiseerd
Locatie Vijfhuizen

In het nieuwe CDG worden verschillende trafo-faciliteiten ondergebracht. Ook heeft K_Dekker de verbindingen van en naar het bestaande station aangelegd, een veldhuisje op het bestaande 150kV Lianderterrein geplaatst en zijn vier velden aangepast.

Bijzonderheden bij dit project waren de multidisciplinaire aspecten ervan, de complexe bouwlogistiek (de bedrijfsvoering van Liander ging gewoon door) en het feit dat de bouwput grensde aan trillings- en geluidsgevoelige panden. Met die gevoeligheden moest rekening worden gehouden tijdens de werkzaamheden.

_Nieuws over dit project

Al 750 goede buren

Het project Centraal Diensten Gebouw is alweer de 750e aanmelding. Een mijlpaal waar de bouwers trots op mogen zijn! Bouwers laten zien dat ze belang hechten aan de omgeving van hun projecten door zic...
Lees verder

Nieuw Centraal Diensten Gebouw (CDG) in Vijfhuizen

In Vijfhuizen wordt door aannemingsbedrijf K_Dekker bouw en infra een nieuw Centraal Diensten Gebouw (CDG) gerealiseerd. De opdracht is verleend door Reddyn BV en de voorziening zal straks worden gebr...
Lees verder