HOME | nieuws | Nieuw Centraal Diensten Gebouw (CDG) in Vijfhuizen

Nieuw Centraal Diensten Gebouw (CDG) in Vijfhuizen

Nieuwbouw CDG 380kV station

Gepubliceerd op

In Vijfhuizen wordt door aannemingsbedrijf K_Dekker bouw en infra een nieuw Centraal Diensten Gebouw (CDG) gerealiseerd. De opdracht is verleend door Reddyn BV en de voorziening zal straks worden gebruikt door Liander. Deze faciliteit maakt dan onderdeel uit van de ‘Noordring’ Randstad 380kV.
Eind oktober is een start gemaakt met de realisatie van het CDG. Hierin worden verschillende trafo-faciliteiten ondergebracht. Tevens worden de verbindingen van en naar het bestaande station aangelegd. Daarvoor wordt een veldhuisje op het bestaande 150kV Liander Terrein geplaatst.
De projectlocatie ligt aan de Spaarnwouderweg in de Haarlemmermeer, ter hoogte van nr. 1175 en de oplevering wordt verwacht in het begin van de zomer van 2015.

PROJECTINFORMATIE

Nieuwbouw CDG 380kV station

Vijfhuizen

In Vijfhuizen is een nieuw transformatorstation gerealiseerd dat deel uitmaakt van de ‘Noordring’ Randstad 380kV. De bestaande 150kV luchtgeïsoleerde schakelinstallatie is vervangen door een 150kV GIS installatie, die wordt opgesteld in het nieuw geplaatste Centraal Diensten Gebouw (CDG).

NIEUWSBRIEF

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.