HOME | projecten | Service en onderhoud GVB
PDF

Service en onderhoud GVB

Amsterdam

GVB – het gemeentelijk vervoersbedrijf – heeft heel veel grote en kleine panden door heel Amsterdam staan. Als vaste aannemer voert K_Dekker kleinbouw al jaren service- en onderhoudswerkzaamheden uit in kantoren, werkplaatsen, remises en tal van andere gebouwen.


Amsterdam 0 - 500.000 GVB Facilitair Bedrijf

Service en onderhoud GVB

Omzet 0 - 500.000
Contractvorm Array
Opdrachtgever GVB Facilitair Bedrijf
Gerealiseerd
Locatie Amsterdam

Dat onderhouds- en servicewerk bestaat uit kleine bouwkundige aanpassingen. Voor het GVB voeren wij naast de grote projecten ook diverse service en onderhoudswerkzaamheden uit aan kantoren, werkplaatsen, remises, werkplaatsen, garages, stallingen, tank- en wasstraten en personeelshuisjes. Stuk voor stuk vraagt dat om inlevingsvermogen (het werk is altijd anders!) en meedenken met de opdrachtgever: die blijft ondertussen gewoon in bedrijf natuurlijk.

Heel af en toe profiteren we van buitendienststellingsperiodes, maar daaromheen houden we er rekening mee dat reizigers, chauffeurs en conducteurs dóór willen. Ook heldere communicatie met omwonenden en andere gebruikers van het GVB, omgevingsmanagement, binnenstedelijke en complexe bouwlogistiek en zo nu en dan de monumentale status van een gebouw spelen mee.