HOME | projecten | Verbouw uitvaartcentrum
PDF

Verbouw uitvaartcentrum

Bergen

Het bestaande uitvaartcentrum in Bergen had een opknapbeurt nodig. In opdracht van de gemeente Bergen in Noord-Holland heeft K_Dekker het pand compleet verbouwd. Het resultaat is een totaal vernieuwd, multifunctioneel gebouw.


Bergen 21 juli 2017 0 - 500.000 Gemeente Bergen

Verbouw uitvaartcentrum

Omzet 0 - 500.000
Contractvorm Array
Opdrachtgever Gemeente Bergen
Opleverdatum 21 juli 2017
Gerealiseerd
Locatie Bergen

De verbouwing van het uitvaartcentrum begon met divers sloopwerk. Vervolgens hebben de mensen van K_Dekker nieuwe binnenwanden geplaatst, stucwerk op de nieuwe wanden aangebracht en diverse nieuwe systeemplafonds geplaatst. De vaste buitenraamkozijnen zijn voorzien van draairamen. Ook zijn de nieuwe ruimtes voorzien van PVC vloeren. Het pand is compleet opnieuw in de verf gezet.

Verder is er een nieuwe keuken geleverd en geplaatst en zijn er nieuwe doucheruimtes gerealiseerd. Ook is alle bestaande elektra vernieuwd en aangepast – zo is bijvoorbeeld alle verlichting vervangen door LED-verlichting.

Belangrijk aspect tijdens de werkzaamheden was de naastgelegen begraafplaats: een flexibele en meedenkende houding van de medewerkers van K_Dekker was van groot belang om de bezoekers van de begraafplaats niet te storen.