HOME | nieuws | Bewust veilig

Bewust veilig

Gepubliceerd op

Hoe veilig werken we nu eigenlijk écht? Zijn we ons er wel goed van bewust? Waarin kunnen we nóg beter worden? Het is goed om hier bij stil te staan. K_Dekker doet daarom op vrijdag 16 maart mee aan de landelijke dag Bewust Veilig.
Opdrachtgevers, opdrachtnemers en andere stakeholders in de bouw hebben de handen ineengeslagen om samen de veiligheid in de gehele keten te verbeteren. Om die reden wordt jaarlijks (op de derde vrijdag in maart) een landelijke veiligheid dag georganiseerd. Deze dag, Bewust Veilig genoemd, wordt gehouden op vrijdag 16 maart. Want iedereen moet aan het eind van de werkdag weer gezond en veilig naar huis kunnen en aan het eind van zijn loopbaan gezond en fit met pensioen.

Betrokkenheidsbezoek
Het Managementteam van K_Dekker bezoekt regelmatig onze projecten om onder andere het veiligheidsbesef ook te ervaren. Op 16 maart heeft het managementteam een extra betrokkenheidsbezoek ingepland. De MT leden bezoeken samen met de opdrachtgever hun project en kijken, proeven en denken mee. Een aantal bezoeken zijn volgende week gepland.

Fotowedstrijd
Om deze dag ook binnen K_Dekker onder de aandacht te brengen houden we een fotowedstrijd waarbij wij onze medewerkers, onderaannemers, maar ook onze opdrachtgevers uitdagen een foto/selfie te maken met als thema: “kijk ons eens veilig samenwerken”
Mail je foto naar vgm@kdbv.nl en maak kans op een diner bon t.w.v. € 100,-!
Iedereen mag meedoen, doe jij ook mee? We dagen je uit!
Onder de inzenders worden 3 diner-bonnen van 100 euro verdeeld.
Beoordeling gebeurt door een vakkundige jury op vrijdag 16 maart om 16.30 uur en zal bekend worden gemaakt via onze LinkedIn, Facebook en Twitter pagina, houdt deze dus goed in de gaten!

Meer informatie over de bewust veiligheid dag kunt u ook vinden op de website www.bewustveilig.com

NIEUWSBRIEF

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.