HOME | nieuws | _INFRA | Feestelijke opening Spieringbrug

Feestelijke opening Spieringbrug

Ontwerp, realisatie en onderhoud Spieringbrug

Gepubliceerd op

Vrijdag 18 september is onder de belangstelling van circa 450 Muidenaren en betrokken ‘’bouwers’’ de Spieringbrug in Muiden feestelijk geopend. Het verkeer zal vanaf dit weekend over de brug rijden.
Het spectaculaire Flyboarding team reikte een symbolische Rode knop aan, waarmee de betrokken bestuurders het innoverende kunststoffen dek voor het eerst lieten zakken. Hiermee werd de brug geopend voor het verkeer. Aan de overzijde van de brug konden de belangstellenden onder genot van het gezang van ‘’de Meiden van de Kade’’ een borrel nuttigen.
Bouwcombinatie K_Dekker bouw en infra / Ooms Construction b.v. heeft de Spieringbrug, het afwateringskanaal, de keersluis en het omliggende wegennet met succes gerealiseerd en opgeleverd. Het is een mooie brug geworden die naadloos in het landschap past.
Spieringbrug korte edit. from Bas Holzhaus on Vimeo.

PROJECTINFORMATIE

Ontwerp, realisatie en onderhoud Spieringbrug

Muiden

De Spieringbrug in Muiden is meer dan een hydraulische beweegbare brug over de Vecht. De winnende aannemer moest ook aansluitende wegen, ecopassages, een ontwateringskanaal en een keersluis in de dijk van de Vecht aanleggen. En tekenen voor tien jaar onderhoud. Samen met Quist Wintermans architecten maakte K_Dekker het winnende ontwerp en beeldkwaliteitsplan.

NIEUWSBRIEF

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.