HOME | nieuws | Feestelijke start IKC Overhoeks!

Feestelijke start IKC Overhoeks!

Nieuwbouw Integraal Kindcentrum (IKC) Overhoeks

Gepubliceerd op

K_Dekker bouw & infra en De Geus Bouw realiseren voor Innoord een nieuw IKC (Integraal KindCentrum) Overhoeks. Gisteren hebben de kinderen van OBS Overhoeks de eerste paal geslagen.

Onder begeleiding van een vrolijke band werden alle kinderen van het OBS Overhoeks bij elkaar getrommeld om de feestelijke start van het IKC Overhoeks mee te mogen maken. Er is een tijdcapsule kist begraven door de leerlingenraad en de directeur Minneke Wiewel. Alle kinderen hebben in de kist een tekening of herinnering gestopt. Daarna zijn de eerste 4 palen de grond in geslagen met grote hamers. Het tekenen van de contracten en een confetticanon maakte het feest compleet.

Vooral de aanwezigheid van de 350 kinderen maakte deze starthandeling heel bijzonder!

PROJECTINFORMATIE

Nieuwbouw Integraal Kindcentrum (IKC) Overhoeks

Amsterdam-Noord

In opdracht van InNoord heeft K_Dekker de nieuwbouw  van IKC Overhoeks in Amsterdam-Noord gerealiseerd. De nieuwe IKC is ca. 3.800 m². Het gebouw biedt onder andere ruimte aan een basisschool met 20 klaslokalen en bijbehorende staffuncties, een kinderdagverblijf, een peuterspeelzaal, een buitenschoolse opvang en een inpandige beweegbox (gymzaal) die buiten schooltijden ook door de buurtbewoners kan worden gebruikt.

NIEUWSBRIEF

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.