HOME | nieuws | _BOUW | Feestelijke start Ringoevers Hillegom deelplan 4

Feestelijke start Ringoevers Hillegom deelplan 4

Hillegom

Gepubliceerd op

ALLE KOPERS TROTSEERDEN DE REGEN OM DE OFFICIËLE START BOUW VAN DEELPLAN 4 BIJ TE WONEN

Afgelopen woensdagmiddag 10 juli 2019 werd de start van deelplan 4 van het nieuwbouwproject Ringoevers in Hillegom feestelijk gevierd. En ondanks de aanhoudende regen was de opkomst enorm. Meer dan 200 mensen waren aanwezig op dit gezellige evenement. Burgemeester van Erk gaf samen met Klaas-Jan Dekker (directeur K_Dekker bouw & infra, namens BuildingTwenty4) en koper mevrouw Oetelaar in het bijzijn van de projectbetrokkenen en de kopers het officiële startschot. Na het officiële gedeelte konden de kopers onder het genot van poffertjes en ijsjes kennismaken met hun toekomstige buren.

Klaas-Jan Dekker (namens BuildingTwenty4) benadrukte bij de opening de enorme opkomst ondanks de aanhoudende regen. “Als bouwteam staan wij hier met een trots gevoel voor deze grote groep kopers. Wij realiseren dit project samen met onze partners De Geus Bouw en HBB Groep, een langlopende goede samenwerking met prachtige resultaten. Blije bewoners, een mooie wijk, kwaliteitswoningen met mooie details, kortom echt iets om samen trots op te zijn!”

Burgemeester van Erk is trots op dit nieuwe stukje Hillegom. “Hillegom zit in de lift en Ringoevers maakt daar een belangrijk onderdeel van uit. Veel kopers komen uit Hillegom, maar ook veel mensen buiten Hillegom weten Ringoevers te vinden. Voel je welkom in Hillegom en ga vooral genieten van Hillegom. Ringoevers is mooie reclame voor zowel Hillegom als ook voor BuildingTwenty4,” aldus de burgemeester.

Klaas-Jan Dekker kondigde de koopster in Deelplan 4, mevrouw Oetelaar, aan. Het was aan haar de eer om de eerste officiële heipaal te slaan. Na afronding van de speeches klom zij in de heistelling en startte zij het slaan van de heipaal.

Inmiddels zijn alle woningen in Deelplan 1, 2 én 3 opgeleverd. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de verkoopbereiding van Deelplan 5. Het vijfde deelplan bestaat uit rij- en hoekwoningen, twee-onder-één-kappers en appartementen.

De bouw van de nieuwe wijk Ringoevers is online te volgen. Er worden regelmatig foto’s van de voortgang toegevoegd aan www.facebook.com/Hillegomringoevers/. Ook kunt u hier meer informatie vinden over het  volgende deelplan dat  binnenkort in verkoop gaat. Ringoevers is een project van BuildingTwenty4, een consortium bestaande uit de ontwikkelende bouwers De Geus Bouw, K_Dekker bouw & infra en HBB Groep.

 

Meer informatie: http://www.ringoevers.nl

NIEUWSBRIEF

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.