HOME | nieuws | _INFRA | K_Dekker bouw & infra op trede 3 van de veiligheidsladder!

K_Dekker bouw & infra op trede 3 van de veiligheidsladder!

Warmenhuizen

Gepubliceerd op

Vol trots sluiten wij het jaar 2019 af met een mooi behaald resultaat. We zijn gecertificeerd op trede 3 van de veiligheidsladder! Trots zijn we vooral op onze betrokken medewerkers en iedereen die met ons samenwerkt om dit succes met ons familiebedrijf te behalen, want veilig werken kun je niet alleen. Dat doe je samen!

Vanaf 2016 zijn we met z’n allen hard bezig om veilig werken naar een hoger niveau te brengen. We zijn er al heel snel in geslaagd om op trede 2 te komen, een mooie eerste stap die nu dus beloond wordt met nog een trede hoger. Fantastisch dat we dit samen hebben bereikt.

Wat is de veiligheidsladder?

De Veiligheidsladder is een certificatieschema om het veiligheidsbewustzijn en bewust veilig handelen in bedrijven te beoordelen, te meten en continu te verbeteren. Het heeft als doel het terugdringen van het aantal onveilige situaties, met als gevolg een vermindering van het aantal incidenten. De Veiligheidsladder kent vijf treden. Hoe hoger het veiligheidsbewustzijn is in een organisatie, hoe hoger de score op de veiligheidsladder.

Veilig kunnen werken is voor ons essentieel, het is meer dan een verplichting: het is bewustwording, wij vinden het normaal. Het behalen van trede 3 is voor ons daarom een bevestiging dat we op de goede weg zijn met ons veiligheidsbeleid. Het inspireert en stimuleert ons om door te gaan op deze manier en nóg beter te worden. We willen tenslotte allemaal graag weer veilig en gezond thuiskomen na een werkdag.

NIEUWSBRIEF

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.