HOME | nieuws | _INFRA | Nieuw Theresiaplein in het dorpshart van Warmenhuizen

Nieuw Theresiaplein in het dorpshart van Warmenhuizen

Herinrichting dorpskern en nieuwbouw Albert Heijn

Gepubliceerd op

In opdracht van de gemeente Schagen is K_Dekker bouw en infra na de afgelopen bouwvak gestart met de aanleg van het nieuwe Theresiaplein in het dorpshart van Warmenhuizen. De werkzaamheden omvatten in hoofdzaak het opnieuw inrichten, rioleren en bestraten van de Doorbraak, het parkeerterrein aan de doorbraak en een gedeelte van de Pastoor-Willemstraat.
Om de overlast met betrekking tot de doorstroming van het verkeer te beperken wordt het werk gefaseerd uitgevoerd. De 1e fase (De Pastoor-Willemstraat) is inmiddels opgeleverd en is er een start gemaakt met het 1e gedeelte van het nieuwe Theresiaplein.
Het project grenst direct aan het eerder aangenomen werk van de nieuwbouw Albert Heijn Warmenhuizen in opdracht van familie v. Duin. Door de vele raakvlakken is een goede samenwerking tussen beide projecten noodzakelijk. Met de verschillende disciplines binnen het bedrijf is deze integrale samenwerking goed mogelijk. Het project zal een nieuw impuls geven aan het centrum van het dorp.

PROJECTINFORMATIE

Herinrichting dorpskern en nieuwbouw Albert Heijn

Warmenhuizen

De nieuwe Albert Heijn in Warmenhuizen werd na de opening in 2016 prompt uitgeroepen tot de mooiste supermarkt van Nederland. Tegelijk met de bouw van het winkelpand pakten we ook riolering en bestrating van het dorpsplein aan. Een groot project midden in de oude kern.

NIEUWSBRIEF

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.