HOME | nieuws | Prijsuitreiking BureninBeeld op project station Maarn

Prijsuitreiking BureninBeeld op project station Maarn

Verbeteren toegankelijkheid op drie stations

Gepubliceerd op

Aannemingsbedrijf K_Dekker bouw en infra heeft met het project liften station Maarn onlangs meegedaan aan de facebookactie van de Bewuste Bouwers. Op dit project wordt voor ProRail een nieuwe trapopgang, lift en perronverlenging gerealiseerd. Het project heeft een moeilijk start gehad, omdat de omgeving niet blij was met de komst van de aanpassingen op het bestaande station. Door de manier waarop Aannemingsbedrijf K_Dekker bouw en infra het daar heeft opgelost, heeft het projectteam via de actie #BureninBeeld van de Bewuste Bouwers een prijs gewonnen!

Afgelopen vrijdag 22 mei was de prijsuitreiking van de facebookactie #Bureninbeeld. Deze werd uitgereikt door de directeur van de Bewuste Bouwers, Ilja Werkhoven. Zij overhandigde aan de buurtbewoners een prachtige plant voor in de tuin. Aannemingsbedrijf K_Dekker bouw en infra ontving een ingelijste foto van uitvoerder Jim Ligthart tezamen met de buurman. Oftewel alles in het teken van een goede buur! Tijdens de prijsuitreiking was de opdrachtgever ProRail ook aanwezig. Ook zij gaven aan tevreden te zijn over het bouwproces. De buurtbewoners gaven aan Aannemingsbedrijf K_Dekker bouw en infra graag terug te willen zien op nieuwe projecten!

PROJECTINFORMATIE

Verbeteren toegankelijkheid op drie stations

Bussum- Maarn - Purmerend

ProRail wil alle stations in Nederland optimaal toegankelijk maken voor mindervalide reizigers. Dat vraagt op sommige stations om fikse aanpassingen. In de omgeving van het station zijn ze niet altijd enthousiast: waarom moest die enorme lift nou per se op die plek? Aan K_Dekker de taak om omgeving, reizigers én ProRail enthousiast te maken én goed werk af te leveren. Dat lukte.

NIEUWSBRIEF

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.