HOME | nieuws | Project Albert Heijn Warmenhuizen nadert het einde

Project Albert Heijn Warmenhuizen nadert het einde

Herinrichting dorpskern en nieuwbouw Albert Heijn

Gepubliceerd op

Op het project Albert Heijn in het centrum van Warmenhuizen wordt momenteel gewerkt aan de laatste puntjes. De eerste voor-opleveringen van het gebouw zijn inmiddels geweest. Het project is voorspoedig verlopen en op tijd klaar zodat de opdrachtgever de winkel in kan richten. Ook de vier appartementen, welke boven de winkel zijn gesitueerd, zijn half april gereed. De opening van de winkel staat gepland op donderdag 12 mei a.s. voor het pinksterweekend.
Rondom de nieuwbouw van de Albert Heijn wordt door K_Dekker bouw & infra b.v. ook gewerkt aan de riolering en bestrating voor de parkeergelegenheid van deze nieuwe Albert Heijn. De aankomende weken wordt de bestrating tot tegen de nieuwbouw geplaatst, waarna de terreininrichting en beplanting worden aangebracht. Na de opening wordt een gedeelte van de bestaande Albert Heijn gesloopt, waarna het laatste straatwerk kan worden opgepakt. Zo is het gehele project voor de bouwvak afgerond.

PROJECTINFORMATIE

Herinrichting dorpskern en nieuwbouw Albert Heijn

Warmenhuizen

De nieuwe Albert Heijn in Warmenhuizen werd na de opening in 2016 prompt uitgeroepen tot de mooiste supermarkt van Nederland. Tegelijk met de bouw van het winkelpand pakten we ook riolering en bestrating van het dorpsplein aan. Een groot project midden in de oude kern.

NIEUWSBRIEF

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.