HOME | projecten | _KLEINBOUW | Verbouw winkelpand en appartement Toon Beentjes
PDF

Verbouw winkelpand en appartement Toon Beentjes

Heemskerk

K_Dekker kleinbouw heeft een prachtige verbouwing afgerond voor Toon Beentjes Tweewielers in Heemskerk. Het resultaat? Een schitterend vernieuwd winkelpand met daarboven een luxe dubbellaags appartement. Het pand, bestaande uit vier delen, onderging een complete renovatie. De eerste twee delen waren tien jaar geleden al door K_Dekker aangepakt en nu was het derde deel aan de beurt.


Heemskerk 30 mei 2024 0 - 500.000 Rijwielhandel Toon Beentjes B.V.

Verbouw winkelpand en appartement Toon Beentjes

Omzet 0 - 500.000
Contractvorm Array
Opdrachtgever Rijwielhandel Toon Beentjes B.V.
Opleverdatum 30 mei 2024
Gerealiseerd
Locatie Heemskerk

Het winkelpand is volledig gestript, opnieuw ingedeeld en voorzien van een schuimbetonvloer met vloerverwarming, constructieve aanpassing voor een open winkel, nieuwe verlichting en ruime doorgang naar de huidige winkel.

Het appartement is ook volledig gestript, opnieuw ingedeeld, nieuwe kozijnen, dak voorzien van isolatie met dakkapel en uiteraard een volledige nieuwe installaties, badkamer, toilet en keuken. De verdiepingsvloer is volledig geïsoleerd en brand- en geluidswerend gemaakt, zodat het bovenliggende appartement minimale overlast heeft van de winkel op de begane grond en andersom.

Nu straalt de pand als een mooi en strak geheel! Trots op ons team dat ook kleinere projecten met vakmanschap en kwaliteit aanpakt, want details doen ertoe in kleinschalige bouw- en renovatieprojecten. Of het nou om onderhoud, nieuwbouw, renovatie of restauratie gaat: zorgvuldigheid, betrokkenheid en vakkundigheid staan altijd voorop. K_Dekker kleinbouw heeft dan ook altijd oog voor de kleinste details – niet alleen in de uitvoering, ook in de aanpak en in de communicatie.