HOME | nieuws | _INFRA | Strakke damwandconstructie aan het Polderhof in Oudorp

Strakke damwandconstructie aan het Polderhof in Oudorp

Damwandwerkzaamheden Polderhof

Gepubliceerd op

In opdracht van Stadswerk 072 Alkmaar heeft K_Dekker bouw & infra b.v. een kadeconstructie gerealiseerd aan het Polderhof te Oudorp. Het project bestond uit een tweetal opdrachten; de voorbereiding en engineering van de damwandconstructie en de uitvoering hiervan. De damwandconstructie bestaat uit een gecoate stalen damwand van 6 รก 7 meter lengte met hierover heen een gecoate stalen deksloof.

K_Dekker heeft de voorbereiding en engineering van de constructie in samenwerking met Sophia Engineering gerealiseerd en de uitvoering geheel in eigen beheer uitgevoerd.
Vanwege de geringe bereikbaarheid is een deel van de damwandconstructie vanaf het water op pontons uitgevoerd.

Achter de damwandconstructie wordt door derden een groenstrook, parkeerterrein en bebouwing gerealiseerd. Het totale project heeft ca. 6 maanden in beslag genomen en is inmiddels opgeleverd.

PROJECTINFORMATIE

Damwandwerkzaamheden Polderhof

Alkmaar

Niet alleen de uitvoering van de damwandconstructie, ook de voorbereiding en engineering ervan heeft K_Dekker, samen met de experts van Sophia Engineering, geheel in eigen beheer gedaan. Strakke timing, goed omgevingsmanagement en complexe bouwlogistiek waren sleutelwoorden bij dit project.

NIEUWSBRIEF

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.