HOME | nieuws | Verbouwing in eigen huis

Verbouwing in eigen huis

Gepubliceerd op

Het kantoor van K_Dekker is toch nog niet zo oud? Het staat in de steigers, hekken eromheen, de grond ligt open, wat gebeurt daar allemaal?
K_Dekker is volop in beweging en ontwikkeling. In januari 2012 is ons prachtige pand aan de Oudevaart in Warmenhuizen geopend, waarbij gedurende de voorbereiding alsnog gekozen is voor een onderkeldering met als gedachte om daar vergader- en opslagruimtes te creëren. Wat toentertijd is onderschat, is het zogeheten “kelder-effect” (grotendeels veroorzaakt door het ontbreken van daglicht) wat ervoor zorgt dat de ruimtes niet erg populair zijn in gebruik. Dit heeft ons aan het denken gezet om de ondergrondse ruimte bij het kantoor te betrekken, waardoor deze ruimte écht onderdeel van het kantoor wordt in sfeer en beleving.
Om het aantrekkelijk te maken om te werken op één van de flexplekken, te vergaderen, óf tijdelijk plaats te nemen in een ruimte met een projectteam, wordt de ondergrondse verdieping voorzien van daglichtvoorzieningen. Er worden ramen geplaatst waarmee de ruimte een stuk lichter wordt. De twee opslagarchieven worden door de digitalisering overbodig, deze worden omgetoverd tot een flexruimte in de sfeer van de bouwkeet en een “huiskamer” in de sfeer van K_Dekker uit de beginjaren in de boerderij.
Het kenmerkende “Dekker” gevoel zal daardoor goed terug te vinden zijn in de verschillende ruimtes. De historie van het familiebedrijf wordt teruggebracht in de sfeer van het interieur en materiaal dat gebruikt wordt. Medio november verwachten we de ruimtes met plezier in gebruik te nemen.

NIEUWSBRIEF

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.