HOME | nieuws | BIM naar een hoger niveau met BIM 360 Docs

BIM naar een hoger niveau met BIM 360 Docs

Amsterdam

Gepubliceerd op

Een breed begrip binnen de bouwsector en al op vele manieren in gebruik: BIM. Ook K_Dekker ontwerpt en bouwt met behulp van BIM. In december heeft K_Dekker de “Samenwerkingsbox” van CAD & Company gewonnen! In deze box zit één jaar lang ondersteuning en begeleiding voor papierloos bouwen tot en met de uitvoering.

Niet alleen heeft het papierloos bouwen een positieve impact op het milieu, maar ook op het bouwproces als een geheel. Met behulp van digitalisering van de bouwplaats, is de meest actuele informatie ten alle tijden voorhanden. Met het winnen van deze prijs kan K_Dekker innoveren en op een hoger niveau gaan “BIMmen”.

In Amsterdam gaat K_Dekker voor het GVB een nieuw eindhuis realiseren bij station Amsterdam Amstel. Dit project zal worden aangegrepen als eerste project dat volledige papierloos wordt uitgevoerd. Middels BIM 360, een gezamenlijk online platform, zullen alle partijen actueel gaan samenwerken. Door het verzamelen van een actuele informatie en het werken uit één en dezelfde bron is het mogelijk om efficiënter en sneller te werken. In één keer goed!

NIEUWSBRIEF

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.