HOME | nieuws | Bouw Ringoevers deelplan 3 gestart en gevierd met alle kopers

Bouw Ringoevers deelplan 3 gestart en gevierd met alle kopers

Hillegom

Gepubliceerd op

Op 13 december jl. werd de start van deelplan 3 van het nieuwbouwproject Ringoevers in Hillegom feestelijk gevierd. De opkomst was enorm. Nagenoeg alle kopers en projectbetrokkenen waren aanwezig op dit gezellige evenement. Met dit feestelijke moment is het heiwerk van de 77 woningen gestart. Wethouder Verheijen van Ruimtelijke Ordening gaf samen met Jack Groen (directeur Bouw HBB Groep, namens BuildingTwenty4) en koper mevrouw A. Kuloglu in het bijzijn van de projectbetrokkenen en de kopers het officiële startschot. Na het officiële gedeelte konden de kopers onder het genot van warme erwtensoep kennismaken met hun toekomstige buren.
Jack Groen (Directeur Bouw HBB Groep, namens BuildingTwenty4) benadrukte bij de opening de enorme opkomst en het enthousiasme. “Wij realiseren dit project samen met onze partners De Geus Bouw en K_Dekker bouw & infra, een fantastische samenwerking met prachtige resultaten. Als wij samen door Deelplan 1 lopen zijn wij als bouwteam uitermate trots. Blije bewoners, een mooie wijk, kwaliteitswoningen met mooie details, kortom echt iets om samen trots op te zijn!”
Wethouder Verheijen is ook trots op de kwaliteit van de nieuwe wijk en sprak zijn complimenten uit richting het bouwteam. Een nieuwe wijk voor Hillegom. De kopers komen niet alleen uit Hillegom, vele andere dorpen en steden zijn in Ringoevers vertegenwoordigd, Amsterdam, Haarlem, de omliggende dorpen. Wethouder Verheijen kondigde de koopster in Deelplan 3, mevrouw Kuloglu, aan. Het was aan haar de eer om de eerste officiële heipaal te slaan. Na afronding van de speeches klom zij in de heistelling en op het startsein van de wethouder startte zij het slaan van de heipaal. Onder luid gejuich van de aanwezigen werd de paal de grond in geslagen.
Inmiddels zijn alle woningen opgeleverd in Deelplan 1 en is gestart met de eerste opleveringen in Deelplan 2. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de verkoopbereiding van Deelplan 4. Het vierde deelplan bestaat uit rij- en hoekwoningen, twee-onder-één-kappers en appartementen.
De bouw van de nieuwe wijk Ringoevers is online te volgen. Er worden regelmatig foto’s van de voortgang toegevoegd aan www.facebook.com/Hillegomringoevers/ . Ook kunt u hier meer informatie vinden over het volgende deelplan dat binnenkort in verkoop gaat. Ringoevers is een project van BuildingTwenty4, een consortium bestaande uit de ontwikkelende bouwers De Geus Bouw, K_Dekker bouw & infra en HBB Groep.

NIEUWSBRIEF

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.