HOME | nieuws | Bouw woningen Gaspad te Warmenhuizen

Bouw woningen Gaspad te Warmenhuizen

Gepubliceerd op

De eerste woning aan het Gaspad te Warmenhuizen is bijna gereed en kan medio maart met trots worden opgeleverd. Het riool is reeds aangebracht en de nutsvoorzieningen worden in week 9 aangebracht. Waarna vervolgens de infra afdeling van K_Dekker de wegen aan kan leggen.
Een mooie samenwerking tussen de diverse afdelingen binnen K_Dekker! Zorgeloos bouwen met alle disciplines en kennis onder één dak.

Daarnaast is K_Dekker kleinbouw half januari gestart met de bouw van de tweede en de derde van in totaal vier vrijstaande woningen die door K_Dekker kleinbouw zullen worden gerealiseerd.
Alle vier de woningen zijn ontworpen door Breddels architecten te Heerhugowaard.

Op vrijdag 20 januari jl. is het heiwerk met mortelschroefpalen uitgevoerd, zodat de omliggende buurtbewoners hiervan geen overlast zouden hebben.
Mortelschroefpalen is een in de grond gevormd trillingsvrij vervaardigd paalsysteem, tevens wordt de overlast van geluid tot een minimum beperkt.

De woningen die momenteel gebouwd worden komen in de openbare verkoop. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Van de Giesen Makelaars, op telefoonnummer 0226 422 807.

NIEUWSBRIEF

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.