HOME | nieuws | _INFRA | Nieuwe trekpleister Gemeente Drechterland

Nieuwe trekpleister Gemeente Drechterland

Herinrichting haven

Gepubliceerd op

De werkzaamheden in de haven van Wijdenes zijn afgerond. De bestaande haven is uitgebaggerd en groter geworden. De houten damwanden hebben plaats gemaakt voor nieuwe stalen damwanden met een afdeksloof. Er is een boteninlaat gerealiseerd en een groot parkeerterrein aangelegd.
Wanneer men de boot te water heeft gelaten kan de auto met trailer geparkeerd worden op het terrein. Ook bezoekers die gebruik gaan maken van het strand of de zonneweide kunnen hun auto hier parkeren. Verder zijn er sanitaire voorzieningen aangelegd waar in de zomermaanden gebruik gemaakt van kan worden.
Het project is inmiddels opgeleverd en het resultaat moet de nieuwe trekpleister in de gemeente Drechterland worden. De samenwerking tussen K_dekker bouw & infra en de gemeente Drechterland en het recreatieschap West Friesland is uitstekend verlopen.

PROJECTINFORMATIE

Herinrichting haven

Wijdenes

K_Dekker heeft de bestaande vluchthaven in Wijdenes compleet heringericht. Baggeren, nieuwe damwanden, sanitaire voorzieningen en een boteninlaat. De haven moet dé trekpleister van Drechterland worden.

NIEUWSBRIEF

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.