HOME | projecten | _INFRA | Herinrichting haven
PDF

Herinrichting haven

Wijdenes

K_Dekker heeft de bestaande vluchthaven in Wijdenes compleet heringericht. Baggeren, nieuwe damwanden, sanitaire voorzieningen en een boteninlaat. De haven moet dé trekpleister van Drechterland worden.


Wijdenes 17 januari 2017 0 - 500.000 gemeente Drechterland

Herinrichting haven

Omzet 0 - 500.000
Contractvorm Array
Opdrachtgever gemeente Drechterland
Architect Prommenz
Opleverdatum 17 januari 2017
Gerealiseerd
Locatie Wijdenes

K_Dekker heeft de houten damwanden vervangen door nieuwe stalen damwanden met een afdeksloof. De haven is uitgebaggerd. Ook is een boteninlaat gerealiseerd en een groot parkeerterrein. Verder zijn er sanitaire voorzieningen aangelegd voor gebruik in de zomermaanden.

In dit project werkte K_Dekker goed samen met recreatieschap West-Friesland, Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier en de gemeente Drechterland zelf.

_Nieuws over dit project

Nieuwe trekpleister Gemeente Drechterland

De werkzaamheden in de haven van Wijdenes zijn afgerond. De bestaande haven is uitgebaggerd en groter geworden. De houten damwanden hebben plaats gemaakt voor nieuwe stalen damwanden met een afdeksloo...
Lees verder

Herinrichting vluchthaven Wijdenes

In opdracht van de gemeente Drechterland is K_Dekker bouw & infra begonnen met de werkzaamheden van het project “Herinrichting vluchthaven Wijdenes”. De bestaande vluchthaven wordt uitgebreid,...
Lees verder