HOME | nieuws | Bouwjournaal voor de kinderen van Kindcentrum Cornelis
PDF

Bouwjournaal voor de kinderen van Kindcentrum Cornelis

Nieuwbouw Kindcentrum Cornelis

Gepubliceerd op

Hoe betrek je een zeer jonge groep eindgebruikers van een nieuwbouwproject? Met het maken van vlogs natuurlijk! In Uitgeest verrijst een nieuw Kindcentrum: KC Cornelis. Een prachtige nieuwe locatie om de hoek van de huidige, verouderde locatie. Regelmatig staan er groepen kinderen achter de bouwhekken om te kijken hoe de bouw van hun nieuwe school vordert. Vanuit K_Dekker stimuleren wij dit natuurlijk enorm, want we willen de jeugd blijven inspireren om later te kiezen voor een baan in de bouw of techniek!

Met het slaan van de eerste paal waren alle kinderen al nauw betrokken door per groep een “eigen” paal te slaan en we betrekken de kinderen ook in het bouwproces door het maken van vlogs i.s.m. de school. Tijdens elke mijlpaal in het bouwproces nemen we een video op die op de school en de mediakanalen gepresenteerd wordt. Hieronder zijn de verschillende afleveringen te bekijken.

PROJECTINFORMATIE

Nieuwbouw Kindcentrum Cornelis

Uitgeest

Bewegend leren en een gezonde school stimuleren de ontwikkeling van het kinderbrein: mede vanuit deze gedachte is het kindcentrum Cornelis in Uitgeest ontworpen. Het gebouw wordt energieneutraal. K_Dekker gaat deze nieuwbouw in opdracht van onderwijsorganisatie Tabijn uitvoeren. Een veelzijdig project, waarbij alle disciplines aan bod komen. Eerst het bouwrijp maken, waarna de nieuwbouw van het kindcentrum volgt. Tot slot de terreininrichting die het project afmaken.

NIEUWSBRIEF

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.