HOME | nieuws | Contract met GVB voor realisatie zogeheten eindpunthuisjes

Contract met GVB voor realisatie zogeheten eindpunthuisjes

Amsterdam

Gepubliceerd op

Het Amsterdamse OV transformeert. De Noord/Zuidlijn die op 22 juli 2018 in gebruik wordt genomen en het nieuwe lijnennet van GVB voor tram, bus en metro (afgestemd op het nieuwe metronetwerk) dat vanaf die datum ingaat, vragen om een aantal nieuwe accommodaties voor het rijdend personeel van GVB.
GVB heeft de uitvraag gedaan om nieuwe ‘eindpunthuisjes’ te realiseren. K_Dekker bouw & infra heeft hierop succesvol ingeschreven en een contract gekregen met een looptijd van 4 jaar met de mogelijkheid tot verlenging.
Door het multidisciplinaire karakter van deze werkzaamheden en de binnenstedelijke uitdaging voor één van onze vaste opdrachtgevers is dit een fantastische opdracht waar wij zeer content mee zijn.
Op donderdag 5 april j.l. werd ons project contractueel vastgelegd door Alexandra van Huffelen en Ron Oudeman. Op de trap staan Alexandra van Huffelen (algemeen directeur GVB) en Ron Oudeman (algemeen directeur K_Dekker bouw & infra) en de project betrokken mensen Robin Eman (GVB), Dick voor den Dag (GVB) en Stephan van den Berg (K_Dekker).

NIEUWSBRIEF

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.