HOME | nieuws | Eerste paal gelslagen voor aanleg windturbinefundatie & kraanopstelplaats windpark de rietvelden

Eerste paal gelslagen voor aanleg windturbinefundatie & kraanopstelplaats windpark de rietvelden

Aanleg windturbinefundatie & kraanopstelplaats windpark De Rietvelden

Gepubliceerd op

Eén project uitvoeren voor maar liefst 550 opdrachtgevers? Dat is wat K_Dekker gaat realiseren door de bouw van een windturbinefundatie met kraanopstelplaats voor de Coöperatie Bossche Windmolen West (BWW). Maar liefst 550 leden zijn namelijk eigenaar van de windturbine die op de door K_Dekker te realiseren fundatie komt te staan. Zij gaan samen en lokaal hun eigen écht groene energie opwekken.

Ook het elektrotechnische deel en het ontwerp voor de fundatie en het inkoopstation zijn onderdeel van de opdracht. Onder het genot van uiteraard verse Bossche bollen is gisteren is de eerste paal geslagen.

PROJECTINFORMATIE

Aanleg windturbinefundatie & kraanopstelplaats windpark De Rietvelden

‘s-Hertogenbosch

Eén project uitvoeren voor maar liefst 550 opdrachtgevers. Dat is wat K_Dekker heeft gerealiseerd door de bouw van een windturbinefundatie met kraanopstelplaats voor de Coöperatie Bossche Windmolen West (BWW). Maar liefst 550 leden zijn namelijk eigenaar van de windturbine die op de door K_Dekker gerealiseerde fundatie komt te staan. Ook het elektrotechnische deel en het ontwerp voor de fundatie en het inkoopstation waren onderdeel van de opdracht.

NIEUWSBRIEF

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.