HOME | nieuws | H-Park rolt uit de steigers

H-Park rolt uit de steigers

Realisatie woon-werk complex H-Park

Gepubliceerd op

In Hilversum werkt K_Dekker aan de realisatie van H-Park, een modern woon-werkcomplex midden in een groene omgeving. Het werk bestaat uit de renovatie van twee hoofdgebouwen en een tussengebouw tot een multifunctioneel gebouw met kantoorruimte en shortstay-units.

Van het grootste hoofdgebouw met een vloeroppervlak van ca. 10.000m2 is de buitenschil al geruime tijd gereed, de afbouw binnen begint nu ook goed zichtbaar te worden.

Afgelopen week is van het tweede hoofdgebouw de steiger gezakt, hierdoor wordt het resultaat van de gerenoveerde buitengevel zichtbaar. De afgelopen maanden is de metselwerkgevel namelijk grondig gerenoveerd en hiermee is het oude karakter van de voormalig fabriekshal in ere hersteld. Op de foto’s voor en na is het resultaat goed zichtbaar.

PROJECTINFORMATIE

Realisatie woon-werk complex H-Park

Hilversum

In Hilversum heeft K_Dekker meegewerkt aan de realisatie van H-Park, een modern woon-werkcomplex midden in een groene omgeving. Het werk bestond uit de renovatie van een voormalig kantoorpand en een oude fabriekshal tot een multifunctioneel complex met werk-woonunits, kantoorruimte en shortstay-units, verbonden via een glazen atrium. Ook het omliggende terrein is door K_Dekker volledig opnieuw ingericht.

NIEUWSBRIEF

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.