HOME | nieuws | _KLEINBOUW | Hygienesluizen Friesland Campina Cheese

Hygienesluizen Friesland Campina Cheese

Lutjewinkel

Gepubliceerd op

Begin maart is K_Dekker kleinbouw gestart met de verbouwing van een tweetal hygiënesluizen in de Campina Cheese fabriek te Lutjewinkel.
De hygiënesluizen worden iets vergroot en de wanden worden opnieuw betegeld, het bestaande leidingwerk wordt aangepast en er wordt een nieuw systeemplafond aangebracht.Tevens wordt de bestaande desinfectiekuip in de vloer dichtgestort en opnieuw betegeld. De werkzaamheden worden in twee fases uitgevoerd, zodat er geen verstoringen zijn tijdens het productieproces in de kaasfabriek.

Tijdens de werkzaamheden is het van groot belang dat we rekening houden met de zuivelproductie in de kaasfabriek.
Hiervoor worden in goed overleg met de opdrachtgever/medewerkers alle benodigde veiligheidsmaatregelen getroffen.
K_Dekker kleinbouw heeft ervaring met de eisen die gesteld worden bij Friesland Campina en onze medewerkers op locatie beschikken over de kennis van Foodsafe en certificaten, zoals HACPP (risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen).

Tijdens de verbouwing wordt zorgvuldig rekening gehouden met de toepassingen van de specifieke materialen, details en apparatuur welke Foodsafe zijn en dus voldoen aan de strikte hygiëne-eisen. Zo is de ruimte ingericht met een zolenreiniging- en handendesinfectiemachine. Pas nadat de handen en zolen zijn gedesinfecteerd, volgt vrijgave van het tourniquet en is er toegang naar de fabriek.
De eerste hygiënesluis is opgeleverd en in gebruik genomen. Hiermee is de eerste fase afgerond en zijn we gestart met de tweede hygiënesluis.

NIEUWSBRIEF

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.