HOME | nieuws | Van industrieterrein naar woonwijk in Heiloo

Van industrieterrein naar woonwijk in Heiloo

Nieuwbouw 103 woningen en infra werkzaamheden Oostweide

Gepubliceerd op

Op het voormalig industrieterrein Oosterzij in Heiloo worden in totaal 103 woningen gerealiseerd. Voor dit project is de Bouwcombinatie Oostweide VOF opgericht, een bouwcombinatie tussen Henselmans en K_Dekker bouw & infra b.v., die de uitvoering gaat verzorgen. Plan Oostweide bestaat uit acht twee-onder-één-kapwoningen, één villa, acht semibungalows, acht rijwoningen en 78 appartementen die gebouwd worden in vier woonblokken. Binnen enkele weken start de bouw van de eerste fase.

Oostweide is een unieke plek met nieuwbouwwoningen dichtbij de historische kern van Heiloo. De wijk is met de ontwikkelingen van de afgelopen jaren al grotendeels omsloten door woningbouw. De omliggende buurt heeft de fijne sfeer van een bestaande wijk met veel groen en voorzieningen binnen handbereik. Op de fiets ben je in vijf minuten op het station of in het centrum. Oostweide biedt de sfeer en de voordelen van de voorzieningen van een bestaande wijk en de gemakken van nieuwbouw.

Meer informatie over de woningen: www.oostweide.nl

PROJECTINFORMATIE

Nieuwbouw 103 woningen en infra werkzaamheden Oostweide

Heiloo

Dichtbij het centrum van Heiloo, op voormalig industrieterrein Oosterzij dat al grotendeels omringd werd door woonwijken, heeft K_Dekker bouw & infra in een bouwteam met Henselmans bouwbedrijf dit complete nieuwbouwproject gerealiseerd. Duidelijke communicatie met de nieuwe bewoners was een van de speerpunten van het bouwteam.

NIEUWSBRIEF

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.