HOME | nieuws | IKC Overhoeks genomineerd voor BNA Beste gebouw 2021!

IKC Overhoeks genomineerd voor BNA Beste gebouw 2021!

Nieuwbouw Integraal Kindcentrum (IKC) Overhoeks

Gepubliceerd op

Wij zijn supertrots op de nominatie van IKC Overhoeks voor BNA beste gebouw van het jaar 2021, dat wij i.s.m. De Geus Bouw hebben gebouwd! Dit vooruitstrevende kindcentrum, functioneel en fysiek met beide benen in de toekomst, vormt samen met het toekomstige centrale buurtplein de nieuwe verbinder in de hoog stedelijke wijk Overhoeks in Amsterdam Noord. Dankzij het goede binnenklimaat, de lage exploitatiekosten en de hoge basiskwaliteit die het Bouwbesluit vér overstijgt is IKC Overhoeks een voorbeeld voor nieuwe scholen in Nederland.

Vind jij ook dat IKC Overhoeks de prijs voor BNA gebouw van het jaar 2021 verdient, stem dan via deze link: https://lnkd.in/ehaFy  Je kunt tot 9 augustus je stem uitbrengen.

Stem jij ook voor IKC Overhoeks – BNA gebouw van het jaar 2021?

PROJECTINFORMATIE

Nieuwbouw Integraal Kindcentrum (IKC) Overhoeks

Amsterdam-Noord

In opdracht van InNoord heeft K_Dekker de nieuwbouw  van IKC Overhoeks in Amsterdam-Noord gerealiseerd. De nieuwe IKC is ca. 3.800 m². Het gebouw biedt onder andere ruimte aan een basisschool met 20 klaslokalen en bijbehorende staffuncties, een kinderdagverblijf, een peuterspeelzaal, een buitenschoolse opvang en een inpandige beweegbox (gymzaal) die buiten schooltijden ook door de buurtbewoners kan worden gebruikt.

NIEUWSBRIEF

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.