HOME | nieuws | _INFRA | Bouw 10 bruggen Middenbeemster

Bouw 10 bruggen Middenbeemster

Aanleg 10 verkeersbruggen woonwijk De Keyser

Gepubliceerd op

In Middenbeemster is een nieuwe woonwijk in aanbouw met circa 590 nieuwbouwwoningen in plan De Keyser. De opzet van het plan is typisch ‘des Beemsters’, met polder- en waterwegen
die de hoofdverdeling bepalen en kleine aftakkingen in de vorm van fietspaden, wandelroutes en groenzones. K_Dekker heeft opdracht van V.O.F. De Beemster Compagnie gekregen om in deze ‘dorpse’ woonwijk de verbindingen te leggen door in totaal tien nieuwe verkeersbruggen te realiseren, een klus waar écht vakmanschap bij komt kijken!

K_Dekker is na de succesvolle realisatie van 4 verkeersbruggen in De Nieuwe Tuinderij te Zuidoostbeemster ook uitgenodigd om voor De Keyser een aanbieding te doen, waar we uit meerdere aanbiedingen zijn geselecteerd om ook deze opdracht uit te voeren. De voorbereidingsfase en realisatie van deze bruggen verloopt uitstekend onder begeleiding en directievoering van advies- en ingenieursbureau Prommenz.

PROJECTINFORMATIE

Aanleg 10 verkeersbruggen woonwijk De Keyser

Middenbeemster

In Middenbeemster is een nieuwe duurzame woonwijk in aanbouw met circa 590 nieuwbouwwoningen in nieuwbouwwijk de Keyser. De opzet van het plan is typisch ‘des Beemsters’, met polder- en waterwegen die de hoofdverdeling bepalen en kleine aftakkingen in de vorm van fietspaden, wandelroutes en groenzones. K_Dekker heeft opdracht gekregen om in deze ‘dorpse’ woonwijk de verbindingen te leggen door in totaal tien nieuwe verkeersbruggen te realiseren.

 

NIEUWSBRIEF

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.