HOME | PROJECTEN | _INFRA | AANLEG 10 VERKEERSBRUGGEN WOONWIJK DE KEYSER

Aanleg 10 verkeersbruggen woonwijk De Keyser

Middenbeemster

PDF

In Middenbeemster is een nieuwe duurzame woonwijk in aanbouw met circa 590 nieuwbouwwoningen in nieuwbouwwijk de Keyser. De opzet van het plan is typisch ‘des Beemsters’, met polder- en waterwegen die de hoofdverdeling bepalen en kleine aftakkingen in de vorm van fietspaden, wandelroutes en groenzones. K_Dekker heeft opdracht gekregen om in deze ‘dorpse’ woonwijk de verbindingen te leggen door in totaal tien nieuwe verkeersbruggen te realiseren.


Middenbeemster 01 december 2021 1.500.000 - 5.000.000 De Beemster Compagnie

Aanleg 10 verkeersbruggen woonwijk De Keyser

OMZET 1.500.000 - 5.000.000
CONTRACTVORM UAV
OPDRACHTGEVER De Beemster Compagnie
ARCHITECT SVP Architectuur en Stedenbouw / Sophia engineering
OPLEVERDATUM 01 december 2021
STATUS In realisatie
LOCATIE Middenbeemster
Polderbruggen

De Keyser ligt in het groene en open polderlandschap van gemeente Beemster. De bruggen worden betonnen verkeersbruggen voor auto, fiets en voetgangers en krijgen een witte RVS leuning. Het ontwerp van de leuningen is geïnspireerd op de witte houten polderbruggen van Noord-Holland.

Drie bruggen type groenzone krijgen zelfs een leuning met verwijzing naar de Beemsterpolder door het ritme van de sloten te vertalen in de staanders en regels en een stalen plaat te voorzien van de contouren van de Beemster met De Keyser. Medio maart 2021 start de realisatie van dit mooie project.

NIEUWS OVER DIT PROJECT

Bouw 10 bruggen Middenbeemster

In Middenbeemster is een nieuwe woonwijk in aanbouw met circa 590 nieuwbouwwoningen in plan De Keyser. De opzet van het plan is typisch ‘des Beemsters’, met polder- en waterwegen die de hoofdverd...
Lees verder