HOME | nieuws | K_Dekker bouw & infra voert nieuwe bouw CAO eerder in!

K_Dekker bouw & infra voert nieuwe bouw CAO eerder in!

Warmenhuizen

Gepubliceerd op

Momenteel zijn het voor heel veel mensen en sowieso voor onze gehele maatschappij financieel moeilijke tijden. Bedrijven -ook wij, vechten voor ons voortbestaan en de zekerheid voor ons personeel.

Deze extreme omstandigheden zullen we met elkaar moeten oplossen. Vandaar ook het appèl naar onze opdrachtgevers om in redelijkheid en billijkheid met deze extreme prijsstijgingen om te gaan. Wij als aannemers nemen ook onze verantwoordelijkheid om met onze onderaannemers en leveranciers in redelijkheid en billijkheid om te gaan.  Gezamenlijk zijn we verantwoordelijk voor een sterke en betrouwbare bouwbranche in goede, maar zeker ook in lastige tijden.

Wij als familiebedrijf en met ons vele familiebedrijven, zijn de pijlers van de bouwbranche en feitelijk de belangrijkste hoekstenen van onze gehele maatschappij. Onze kernwaarden TrotsSamenSuccesInspireren en Vooruitstrevend zijn niet zomaar gekozen. Ze vormen onze identiteit en het fundament van waaruit wij werken en zijn het DNA van onze organisatie.

Met onze bijna 200 medewerkers zijn wij gezamenlijk K_Dekker! Om onze kernwaarden kracht bij te zetten hebben onze familieaandeelhouders besloten om ook alle medewerkers de hand te reiken in deze moeilijke tijd.

K_Dekker laat de door Bouwend Nederland (en overige partijen) aangekondigde CAO verhoging per 1 januari 2023 al direct na de zomervakantie in gaan. Dat betekent dat onze medewerkers deze CAO verhoging al per 1 september 2022 zullen ontvangen.

Ons personeel vormt de ruggengraat van ons familiebedrijf en wij zijn er voor elkaar in goede maar zeker ook in lastiger tijden.

We moeten hier Samen doorheen, wij zijn Trots op onze medewerkers en willen daarom dit Vooruitstrevende gebaar maken.

Namens directie  &  familieaandeelhouders,

Ron Oudeman  &  Klaas Jan Dekker

Nieuwsbrief Bouwend Nederland: WERKGEVERS EN WERKNEMERS BEREIKEN ONDERHANDELINGSAKKOORD

NIEUWSBRIEF

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.