HOME | nieuws | _INFRA | Ovonde Langereis N241 bijna gereed

Ovonde Langereis N241 bijna gereed

Aanleg ovonde Langereis N241

Gepubliceerd op

De ovonde Langereis (N241) welke K_Dekker samen met Dura Vermeer realiseert is bijna gereed. Voor K_Dekker zit het werk aan de twee verkeersbruggen en de fietsbrug erop. Drie mooie kunstwerken sieren over de Langereis. K_Dekker heeft ter plaatse van de kunstwerken een combiwand gezet, afwisselend met damwand schermen welke bekleed zijn met prefab schorten. Het geheel is middels prefab liggers aan elkaar gestort. Al het zichtwerk is prefabbeton. Hieronder meer informatie over de weekendwerkzaamheden namens de Provincie Noord-Holland:

Ovonde Langereis (N241): weekendwerkzaamheden
De weekendwerkzaamheden aan de ovonde Langereis, die in februari werden opgeschort vanwege de weersomstandigheden, vinden halverwege maart plaats. In het weekend van 17 maart 2018 worden flinke stappen gemaakt. Vanaf 13 maart start de provincie al met het fietspad om het werk zo efficiënt mogelijk uit te voeren en hinder te beperken.

Afsluiting fietspad: 13 – 16 maart 2018
Op dinsdagochtend 13 maart 09.00 uur sluit de provincie het volledige fietspad langs het werkvak af. Het fietsverkeer wordt tot vrijdag 16 maart 20.00 uur omgeleid via bebording en verkeersregelaars: veiligheid voorop!

Weekendafsluiting: 16 – 19 maart 2018
Vanaf vrijdagmiddag 16 maart 20.00 uur tot maandagochtend 19 maart 06.00 uur is de N241 bij Langereis volledig afgesloten. De omleidingen worden tijdig met gele borden aangegeven. Fietsers en voetgangers kunnen de ovonde wel oversteken, maar alleen op aanwijzing van verkeersregelaars. Nood- en hulpdiensten kunnen het werk tijdens de werkzaamheden te allen tijde passeren via een calamiteitenroute.

Afhankelijk van weersomstandigheden
De uitvoering van de werkzaamheden blijft ook deze keer afhankelijk van weersomstandigheden.

Meer informatie?
Met vragen of klachten kunnen weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het provinciale Servicepunt, via telefoonnummer 0800 0200 600 (gratis) of per e-mail: servicepunt@noord-holland.nl De werkzaamheden zijn bovendien te volgen via Noord-holland.nl/Langereis
of Twitter @ProvincieNH

PROJECTINFORMATIE

Aanleg ovonde Langereis N241

Opmeer

Doorstroming, veiligheid én leefbaarheid op en rondom de aansluiting op de N241 bij Langereis moesten beter, vond de provincie. Op de plek waar verschillende wegen uitkwamen op de A.C. de Graafweg (N241) en waar bestaande bruggen met hoogteverschillen en een onoverzichtelijke bocht zaten, verrees een ovale rotonde: de ovonde van Langereis.

NIEUWSBRIEF

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.