HOME | nieuws | Succesvolle win win relatie tussen K_Dekker en Martin Schilder

Succesvolle win win relatie tussen K_Dekker en Martin Schilder

Verbouw Audi, Seat, Skoda en occasioncentrum Martin Schilder

Gepubliceerd op

Onlangs is er een nieuwe lichting trainees gestart bij K_Dekker bouw & infra b.v.. Laatst hebben zij hun nieuwe Škoda Fabia van Martin Schilder met een opvallende reclame-uiting in ontvangst genomen. Met deze opvallende auto’s wil K_Dekker de aandacht trekken van talentvolle jonge mensen met ambitie.

Het traineeship geeft de mogelijkheid om brede algemene kennis en ervaring op te doen op diverse afdelingen, om zo het integraal werken te bevorderen. In 2015 zijn de eerste trainees gestart en zijn erg te spreken over het traineeship. Zij ontvingen vorig jaar al een opvallende Seat Ibiza. Meer informatie over het traineeship kunt u vinden op http://www.kdbv.nl/Vacatures/Traineeship.

De relatie tussen Martin Schilder en K_Dekker betreft niet alleen het leveren en afnemen van auto’s. K_Dekker realiseerde eerder de nieuwe Audi Experience en verbouwen momenteel het voormalige Audipand naar gezamenlijke Seat en Škoda huisvesting voor Martin Schilder. Er worden door de automerken hoge eisen gesteld aan de showrooms wat betreft de huisstijl en inrichting. Als de verbouwing voltooid is voldoen de showroom en werkplaats aan de laatste eisen die de importeur van Seat en Škoda voorschrijft. De verwachting is dat K_Dekker nog voor de zomer het pand zal opleveren.

PROJECTINFORMATIE

Verbouw Audi, Seat, Skoda en occasioncentrum Martin Schilder

Alkmaar

Dankzij een gefaseerd plan van aanpak en slimme oplossingen om de bedrijfsvoering van Martin Schilder in Alkmaar probleemloos te laten doorgaan, bleek de inschrijving van K_Dekker het best aan te sluiten op de verwachtingen. Hoe in relatief korte tijd het bekende Alkmaarse garagebedrijf een duurzame metamorfose onderging.

NIEUWSBRIEF

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.