HOME | nieuws | Trainees on the move

Trainees on the move

Warmenhuizen

Gepubliceerd op

Meer mensen opleiden voor een rol in het hogere management binnen de eigen organisatie, dat is de achterliggende gedachte van traineeship. K_Dekker bouw & infra b.v. biedt jonge talentvolle mensen met ambitie de mogelijkheid te groeien in kennis en vaardigheden door middel van een traineeship.
Het traineeship binnen K_Dekker bouw & infra geeft jonge medewerkers een uitgelezen kans om brede algemene kennis en veel werkervaring op te doen, om zo hun integraal werken te bevorderen. Het traineeship is speciaal doordat het ‘Learning-On-The-Job’ principe van kracht is. Dit houdt in dat de trainee minimaal op de afdelingen werkverwerving, voorbereiding en uitvoering kennis en ervaring opdoet binnen onze disciplines bouwkunde en civiele beton. Hierdoor worden de trainees multidisciplinair inzetbaar binnen het bedrijf.
Het traineeship is sinds juni 2015 binnen K_Dekker ingezet en wordt als positief ervaren door zowel de trainees als de collega’s. Heb jij de ambitie om een trainee te worden binnen K_Dekker? Schroom dan niet en neem contact met ons op via onze website www.kdbv.nl, e-mailadres: info@kdbv.nl of telefonisch: 0226 39 16 29.

Op 21 juli 2016 hebben de trainees een nieuwe auto tot hun beschikking gekregen met de passende tekst: “Trainees on the move”. Een auto die uitstraalt dat ze in beweging zijn. In beweging naar de top van het bedrijf. De auto’s zijn geleverd door Martin Schilder Groep waar K_Dekker bouw & infra tevens één van de modernste Audi showrooms van Nederland voor realiseert. Een mooi voorbeeld van gezamenlijk zaken doen.

NIEUWSBRIEF

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.