HOME | nieuws | _INFRA | Geluidswerende voorziening langs de Nollenweg

Geluidswerende voorziening langs de Nollenweg

Geluidwerende voorziening langs Nollenweg

Gepubliceerd op

Eind juni heeft K_Dekker bouw & Infra in slechts 3 weekenden het geluidsscherm aan de Nollenweg (N508) in Alkmaar gerealiseerd. K_Dekker was verantwoordelijk van begin tot eind; het ontwerp, de engineering en de realisatie. Het geluidsscherm is benodigd voor de realisatie van de gewenste nieuwe woonwijk “Vaart” aan de zuidzijde van de Nollenweg.
Het eerste weekend is er gewerkt aan de stalen fundering. Waarna door de weeks de ankers en wapening gesteld konden worden en het beton gestort kon worden. Voor het weekend stond alles compleet klaar voor het plaatsen van de stalen kolommen en panelen die in het tweede weekend zijn aangebracht. Na het tweede weekend zag het zicht langs de Nollenweg er totaal anders uit. Tot slot werden in het derde en tevens het laatste weekend de resterende cortenstalen panelen, de glas panelen en de groenvoorziening aangebracht.
Een geslaagd project met tevreden opdrachtgever en buurtbewoners!

PROJECTINFORMATIE

Geluidwerende voorziening langs Nollenweg

Alkmaar

Design en engineering van een geluidsscherm langs de ringweg Alkmaar plus de realisatie ervan in drie weekenden. Bovendien focuste K_Dekker met dit scherm niet alleen op minimalisatie van hinder. Ook werd er met drie andere partijen constructief samengewerkt. Het resultaat: een robuuste en tegelijkertijd sierlijke geluidwerende wand.

NIEUWSBRIEF

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.