HOME | nieuws | Beloning voor veilig gedrag

Beloning voor veilig gedrag

Vervangen drie (monumentale) bruggen Vijzelstraat

Gepubliceerd op

Veiligheid is een zeer belangrijke pijler in de ontwikkelingsstrategie van K_Dekker. We staan inmiddels op trede 3 van de Veiligheidsladder en hebben de ambitie hierin door te groeien. Stappen richting trede 4 zijn onder andere proactief handelen en het meekrijgen van ketenpartners en onderaannemers in het veiligheidsbeleid. Wij dagen daarbij onze medewerkers op de werkvloer zelf uit om hierin mee te denken. Bij ons project Vervangen 3 bruggen in de Vijzelstraat Amsterdam hebben ze daar creatief in meegedacht. Elke twee weken wordt iemand in het zonnetje gezet die zich hiervoor buitengewoon inzet.

Links op de foto een machinist van onderaannemer Beets Verreiker- & Hoogwerkerverhuur B.V. Vanuit zijn machine houdt hij overzicht , focust op veilig werken ziet het als zijn taak te zorgen dat de gehele bouwplaats netjes en veilig is ingericht.
Rechts op de foto is de coördinator verkeersregelaars ingehuurd door Max Bögl Nederland B.V. die zich tomeloos inzet voor een veilig verkeer om ons project heen zodat wij veilig kunnen werken en de verkeersdeelnemers veilig gebruik kunnen maken van de openbare ruimte.

PROJECTINFORMATIE

Vervangen drie (monumentale) bruggen Vijzelstraat

Amsterdam

Een drukke winkelstraat die veiliger, ruimtelijker en overzichtelijker wordt. De Vijzelstraat in Amsterdam wordt compleet opnieuw ingericht. K_Dekker heeft in opdracht van Max Bögl in deze straat drie, waarvan twee monumentale bruggen (geheel of deels) vervangen, inclusief de restauratie werkzaamheden aan de monumentale onderdelen (metselwerk, natuursteen en smeedwerk). Twee daarvan zijn zelfs een Rijksmonument en dateren uit de 18e eeuw.

NIEUWSBRIEF

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.