HOME | nieuws | _INFRA | Vakwerk houdt Noord-Hollandse polders in ere

Vakwerk houdt Noord-Hollandse polders in ere

Onderhoud kunstwerken HHNK (2016-2020) verlengd contract (2020-2024)

Gepubliceerd op

Onder het vierjarige onderhoudscontract (OMOP) voor het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK), heeft K_Dekker weer een aantal authentieke bruggen in de Noord-Hollandse polders in ere hersteld. De decennia oude houten bruggen waren sterk verouderd. Goed onderhoud is van grote waarde voor gebruikers en dus ook voor de opdrachtgevers. Renoveren en restaureren is bovendien een vak apart, het vraagt om een scherp oog voor detail en in het werk oplossingen bedenken die op voorhand niet konden worden voorzien.

dav
Dirkshorn

In Dirkshorn op de galgenkade, gelegen naast de golfbaan ligt een bijzonder authentieke loopbrug. Deze loopbrug maakt deel uit van de “Galgenkaderoute”, een wandelroute van circa 5 km.  K_Dekker heeft deze loopbrug volledig vernieuwd. In de eigen timmerfabriek in Krabbendam hebben de vaklieden een duplicaat geproduceerd, zodat de oude uitstraling behouden blijft.

Graft en Jisp

In Graft en Jisp heeft K_Dekker bij 3 bruggen het brugdek vervangen door nieuwe houten dekdelen, dit om de natuurlijke uitstraling te benadrukken.

PROJECTINFORMATIE

Onderhoud kunstwerken HHNK (2016-2020) verlengd contract (2020-2024)

Noord-Holland

Met elk jaar circa honderd klussen op locatie is het onderhoudscontract van K_Dekker met Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier HHNK absoluut robuust. Logisch ook: met alleen al vierhonderd bruggen in beheer is onderhoud bij HHNK een halve dagtaak.

NIEUWSBRIEF

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.