HOME | nieuws | Vernieuwde vestiging Krabbendam na brand

Vernieuwde vestiging Krabbendam na brand

Krabbendam

Gepubliceerd op

Zondag 18 oktober van het vorige jaar werd K_Dekker opgeschrikt door een brand in het kantoor vestiging Krabbendam. De brand in de archiefruimte op de begane grond was snel onder controle, de waterschade viel mee maar de rookschade was enorm. Tegen het einde van het jaar waren alle installatie onderdelen, plafonds, vloerbedekking en raamdecoratie op beide verdiepingen van het kantoor verwijderd en was ca. 50% van de wanden gestript en ontdaan van isolatie. Begin dit jaar kon de kleinbouw starten met de heropbouw. In slechts 10 weken heeft het team deze klus geklaard, waardoor vanaf half maart de werkplekken weer konden worden ingericht.

Naast een aantal praktische aanpassingen ten behoeve van de werkplekken en vergaderruimtes die vergroot zijn, is er voor wat betreft kleur en materialen verbinding gezocht met het kantoor te Warmenhuizen. Inmiddels is de vestiging weer geopend en kunnen werken enkele collega’s weer met veel plezier in het kantoor te Krabbendam.

I.v.m. de coronamaatregelen was het helaas niet mogelijk een opening te organiseren voor alle collega’s. Om toch het mooie resultaat te kunnen laten zien heeft de kleinbouw samen met Sophia Engineering en de Werf een video opgenomen met een rondleiding door de vernieuwde vestiging. Deze video kun je bekijken via de YouTube link onderaan de foto’s.

 

NIEUWSBRIEF

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.