HOME | nieuws | _INFRA | Werkzaamheden aan de bruggen over de President Allendelaan gestart

Werkzaamheden aan de bruggen over de President Allendelaan gestart

Renovatie twee bruggen President Allendelaan

Gepubliceerd op

Als onderaannemer van Fibercore Europe B.V. voert K_Dekker bouw & infra werkzaamheden uit aan bruggen 677 en 678 over de President Allendenlaan (N207) voor gemeente Amsterdam. 10 oktober is er gestart met het omleiden van het verkeer naar één zijde van de brug, waardoor het brugdek op de andere helft van brug 677 vervangen kan worden.
Inmiddels zijn hier de houten dwarsdragers vervangen door stalen dwarsdragers en is het houten brugdek vervangen door composiet (kunststof) brugdekken.
Eind vorige week en begin deze week worden de kunststof leuningen op deze helft aangebracht.

Na gereedkomen van de werkzaamheden aan de eerste helft van de brug wordt het verkeer omgeleid naar de andere helft, waarna de werkzaamheden zich herhalen.
Na gereedkomen van brug 677, worden de werkzaamheden voor brug 678 uitgevoerd, zodat er te allen tijde één van de bruggen in gebruik blijft. De werkzaamheden zijn uiterlijk 30 december 2016 gereed.

PROJECTINFORMATIE

Renovatie twee bruggen President Allendelaan

Amsterdam

De houten bruggen over de President Allendelaan in Amsterdam moesten duurzaam gerestaureerd worden. Dat betekende: vervangen van alle houten brugdelen door onderdelen van duurzamer materiaal. Het uiterlijk van de bruggen mocht daarbij niet veranderen, ook mocht het verkeer geen hinder ondervinden van de renovatie.

NIEUWSBRIEF

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.