Yes! Onze trainees zijn on the move: buiten, binnen, werken, leren, reflecteren en klimmen naar de top!  Jonge, talentvolle mensen met ambitie geven we bij K_Dekker alle ruimte. Zij krijgen de kans om hun kennis en vaardigheden maximaal te ontplooien in een traineeship.

In drie tot vijf jaar doorloop je een traject op (in ieder geval) de afdelingen werkvoorbereiding, uitvoering en calculatie en maak je kennis met verschillende disciplines als infra, civiel, beton- en utiliteitsbouw. Daarbij werk je samen met ervaren collega’s en kundige leermeesters. Learning on the job. Je leert integraal samen te werken en wordt multidisciplinair inzetbaar binnen de organisatie. Doel van het traineeship is om je in relatief korte tijd klaar te stomen voor een rol in het hoger management.

Wij bieden volop ontwikkelingsmogelijkheden door middel van opleidingen die veelal gericht zijn op het ontplooien van je vaardigheden en een coachingstraject voor een optimale persoonlijke groei.

Binnen K_Dekker werken wij allemaal met de volgende kernwaarden in het vizier: inspireren, vooruitstrevend, trots, succes en samen. Dit zie je terug in de mooie en bijzondere projecten die wij realiseren, maar ook in de prettige collegiale omgang met elkaar.

Heb jij de ambitie om K_Dekker in de toekomst mede te leiden? Wil jij je kennis en vaardigheden verder ontwikkelen? Dan spreken we je graag!

Wij zorgen voor de ladder, het is aan jou hoe hoog je klimt!

_Trainee Teun Eelman

play

Trainee Teun over zijn ervaringen traineeship

Na afronding van je opleiding het diepe in gegooid worden op de werkvloer door middel van een traineeship. Talent Teun heeft het aangedurfd, zijn verantwoordelijkheid genomen en laat in deze video zien hoe enorm veel hij hiervan leert! Een flitsende start van zijn carrière! Meer weten? Pagina Traineeship

_LEES MEER