HOME | nieuws | Deelplan 2 woningen Ringoevers Hillegom gestart

Deelplan 2 woningen Ringoevers Hillegom gestart

Hillegom

Gepubliceerd op

Ringoevers is een uniek woningbouwproject uitgevoerd door Buildingtwenty4, een samenwerkingsverband tussen De Geus Bouw, Huib Bakker Bouw en K_Dekker bouw & infra. Samen gaan deze authentieke familiebedrijven – met ieders eigen expertise – aan de slag met de ontwikkeling en realisatie van de totaal 320 woningen aan de Ringvaart te Hillegom. De woningen worden gefaseerd op de markt gebracht.

De projectlocatie ligt aan de Ringvaart en de Hillegommerbeek. De komende jaren ondergaat het terrein een ware metamorfose. Voorheen was hier een betonfabriek gesitueerd welke nu plaats maakt voor een prachtige woonwijk. Het terrein is voor het dorp een krachtige locatie met vele voorzieningen in de nabije omgeving.

Buildingtwenty4 is trots op dit prestigieuze project. “Het is een prachtige locatie aan de Ringvaart, waarbij we dit gebied weer terug gaan geven aan de bewoners van Hillegom; industrie wordt ingeruild voor een fijne nieuwe woonomgeving,” aldus Martijn van de Poll van Buildingtwenty4. “Ons doel is om samen – met onze ervaring van meer dan 100 jaar – binnen het consortium – een nieuwe dorpse wijk te creëren. Een wijk die goed aansluit bij de wensen van de nieuwe bewoners, maar die ook aansluit bij de huidige omwonenden.”

Begin dit jaar is gestart met de eerste 95 woningen. De volgende 54 woningen zijn begin december gestart. Op deze manier wordt doorgebouwd totdat alle 320 woningen gerealiseerd zijn.

NIEUWSBRIEF

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.